• Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Canapele extensibile (1)
  • Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Canapele extensibile (2)
  • Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Canapele extensibile (3)
  • Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Canapele extensibile (4)
  • Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Canapele extensibile (5)
  • Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Canapele extensibile (6)
  • Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Canapele extensibile (7)
  • Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Canapele extensibile (8)
Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Canapele extensibile (1)

Canapea extensibilă cu înveliș de catifea Windsor & Co Sofas Apollon, pe partea dreaptă, verde - Reducere Black Friday

Windsor & Co Sofas

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe bonami.ro

Descriere

Faceți cunoștință cu cel mai bun partener pentru sufrageria dvs. Canapeaua pe colț de la brandul Windsor & Co Sofas va aduce în casa dvs. un plus de modernism combinat cu un strop de eleganță. Perfectă și în cazul vizitelor neașteptate.

Canapeaua este disponibilă în 2 versiuni: cu colț pe partea stângă sau pe partea dreaptă.

Colecția Gamma este o colecție de canapele moderne și elegante. Învelișul lor este fabricat dintr-un material textil ce imită catifeaua, înalt calitativ. Achiziționați piese din această colecție și bucurați-vă de un confort nemaiîntâlnit.

Windsor & Co Sofas este un brand francez care crează mobilier de cea mai mare calitate. Întreg mobilierul are la bază o idee simplă, care a fost pusă pe hârtie de designeri ingenioși și după transformată în realitate. Fiecare piesă poartă cu ea semnătura originalității și unicității.

În fabricarea pieselor se folosește cele mai calitative materiale lemnoase. Acest mobilier va fi alături de dvs. pentru mulți ani de zile.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator