• Placa Snowboard barbati Nitro Cheap Thrills 2020 - Snowboard (1)
Placa Snowboard barbati Nitro Cheap Thrills 2020 - Snowboard (1)

Placa Snowboard barbati Nitro Cheap Thrills 2020 - Reducere Black Friday

Nitro

1880 lei

1504 lei
-20%

Descriere

Placa Snowboard barbati Nitro Cheap Thrills 2020 pentru rideri de nivel Incepator > Intermediar, flex Mediu 4 din 10, forma Twin, core din Poplar, baza Extrudata si profil camber Flat-Out, ideala pentru All Mountain,Powder,Park.

Nitro a fost fondat in 1989 in Seattle, Statele Unite, de doi snowboarderi cu experienta, Tommy Delago si Sepp Ardelt. De-a lungul timpului, Nitro a avut ca scop principal sa se dedice pietei de snowboard la cel mai inalt nivel si este in continuare condusa de cei doi rideri si pentru viitor isi propun sa mentina aceste principii sis a continue sa progreseze in sport cu produse care combina tehnologia inovativa, designul si materialele revolutionare.

Cu birouri in Elvetia, Germania, Italia, Norvegia si Canada, Nitro este o firma internationala, astfel ca produsele sunt dezvoltate pentru a se potrivi pentru orice segment de piata. Majoritatea cercetarilor se fac in Germania, la Oberammergay, acolo unde sunt testate imediat pe partiile din apropiere, iar biroul din Salt Lake City se ocupa cel mai mult de partea grafica.

Nitro ofera o gama foarte variata de modele de snowboard, oferindu-le riderilor de toate varstele si abilitatile exact ce isi doresc – de la freestyle la all mountain. Nitro vrea sa ofere tot ce e mai bun de peste 20 de ani si isi propun sa faca acest lucru in continuare si sa nu faca rabat de la calitate si aspect.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator