• Placa snowboard barbati Rome Warden 2020 - Snowboard (1)
Placa snowboard barbati Rome Warden 2020 - Snowboard (1)

Placa snowboard barbati Rome Warden 2020 - Reducere Black Friday

Rome SDS

1899 lei

1299 lei
-32%

Descriere

Rome Warden demonstreaza ca cel mai important lucru in snowboarding este zambetul rider-ului si nu neaparat contul bancar al acestuia. Warden este o placa de all mountain careia ii place viteza, iar datorita Fusion Camber-ului completat de insertii de bambus se simte in elementul lui atat pe partiile amenajate cat si in backcountry.

Placa de snowboard Rome Warden are Flex 4


Placa snowboard barbati Rome Warden 2020 reduceri black friday 4

Fusion Camber

Camber pozitiv urmat de o zona mica de rocker. In momentul in care acest tip de camber este presat zonele de contact se deplaseaza oferind astfel o inaltare suplimentara a varfului si cozii. Acest tip de camber se comporta ca un camber pozitiv clasic, iar datorita zonelor de rocker ofera o mai buna stabilitate in powder.

Placa snowboard barbati Rome Warden 2020 reduceri black friday 5

Bambooster Technology

Indiferent de pret, toate placile au nevoie de pop. Asa ca pentru unele modele inginerii de la Rome au introdus o banda de bambus pentru o flexibilitate mai mare. Bambusul din surse regenerabile este materialul minune al naturii cand vine vorba de flexibilitate si elasticitate.

Placa snowboard barbati Rome Warden 2020 reduceri black friday 6

Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

POP CORE MATRIX

2 zone de lemn foarte usor sunt combinate cu o structura din lemn de plop si astfel rezulta un miez flexibil si elastic.


Placa snowboard barbati Rome Warden 2020 reduceri black friday 7

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Laminate

Laminat perfect pentru un snowboarding the calitate. Fibrele dispuse perpendicular ofera un flex delicat, de tip freestyle care este ideal pentru coborari pe munte sau pentru sesiuni tehnice.


Placa snowboard barbati Rome Warden 2020 reduceri black friday 8

XTRD Base

Indeajuns de rapida pentru majoritatea riderilor, acesta este standardul nostru care este facut sa reziste iesirilor zilnice. Este o talpa puternica si usor de reparat.
 

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator