• Placa snowboard Femei pentru Freestyle/All Mountain Arbor Cadence Rocker 2020 - Snowboard (1)
  • Placa snowboard Femei pentru Freestyle/All Mountain Arbor Cadence Rocker 2020 - Snowboard (2)
  • Placa snowboard Femei pentru Freestyle/All Mountain Arbor Cadence Rocker 2020 - Snowboard (3)
  • Placa snowboard Femei pentru Freestyle/All Mountain Arbor Cadence Rocker 2020 - Snowboard (4)
  • Placa snowboard Femei pentru Freestyle/All Mountain Arbor Cadence Rocker 2020 - Snowboard (5)
  • Placa snowboard Femei pentru Freestyle/All Mountain Arbor Cadence Rocker 2020 - Snowboard (6)
Placa snowboard Femei pentru Freestyle/All Mountain Arbor Cadence Rocker 2020 - Snowboard (1)

Placa snowboard Femei pentru Freestyle/All Mountain Arbor Cadence Rocker 2020 - Reducere Black Friday

Arbor

2399 lei

1679 lei
-31%

Descriere

Modelul Cadence este special destinat femeilor, o placa twin de freestyle cu un flex mediu. Cadence este suficient de elastica pentru trick-urile de street/park, dar si suficient de stabila pentru sarituri, pipe si orice tip de partie.

Natura versatila a acestei placi o face una dintre preferatele cunoscatoarelor, atat in snow-park, cat si pe munte.

Cadence este disponibila atat in varianta System Rocker, cat si in cea System Camber. Designul System Rocker ofera o rulare mai lina, cu o plutire naturala si o traiectorie curata.

Colectia Arbor 19/20

Noua colectie de snowboard-uri Arbor continua cei 24 ani dedicati sustenabilitatii, tehnologiei si performantei, ducandu-le la cel mai inalt nivel de pana acum. Miezul din lemn si bambus, atent finisat si provenit din surse sustenabile, reprezinta cadrul perfect pentru liniile indraznete ale lui Aaron Draplin (pe noua placa Shiloh) si pentru creaturile minutios descrise de Tegan White (pe Cadence). 

Lemnul de frasin vopsit manual si noua rasina bio Entropy trezesc la viata cea mai noua placa Crosscut, Arbor utilizand in acealsi timp principiile chimiei ecologice pentru a reduce masiv impactul asupra mediului.

Bryan Iguchi adauga colectiei sale de snowboard-uri incisiva placa Annex, o directionala destinata tuturor tipurilor de teren, in timp ce Marie France Roy se catara pe Canadian Rocky Mountains pe splitboardul Swoon cu ajutorul noilor piei de foca Angusta Splitboard. Gama Arbor 2019-2020 cuprinde multe noi adaugiri, dar devotamentul pentru protejarea padurilor ramane acelasi. Nu numai prin plantarea de noi copaci, dar si prin refacerea padurilor.

Mindfully Crafted for Good Times & Great Lines.

Inca din 1995, Arbor Collective are misiunea de a oferi o imbinare deosebita de maiestrie, design inovator si grija fata de mediu.

Placa snowboard Femei pentru Freestyle/All Mountain Arbor Cadence Rocker 2020 reduceri black friday 1

“Suntem incantati sa colaboram cu atleti si artisti care sustin aceeasi abordare si care contribuie in mare masura la eforturile noastre. Aceasta abordare constienta si colectva asigura faptul ca ne gandim la viitorul planetei atunci cand dezvoltam produse noi.„

Arbor a fost primul producator care a inlocuit fata de plastic standard cu una din lac pentru lemn, obtinut din surse responsabile, imbunatatind in acelasi timp si performanta.“Am fost pionierii folosirii bambusului, a bio-plasticului si a altor materiale alternative: reciclate, refolosite si reinnoibile. De peste 20 de ani, transformam design-ul orientat catre rider in produse de snowboard de cea mai buna calitate posibila, minimizand drastic impactul asupra planetei.„

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator