• Placa splitboard Unisex Arbor Coda Split Rocker 20/21 - Snowboard (1)
  • Placa splitboard Unisex Arbor Coda Split Rocker 20/21 - Snowboard (2)
  • Placa splitboard Unisex Arbor Coda Split Rocker 20/21 - Snowboard (3)
  • Placa splitboard Unisex Arbor Coda Split Rocker 20/21 - Snowboard (4)
  • Placa splitboard Unisex Arbor Coda Split Rocker 20/21 - Snowboard (5)
  • Placa splitboard Unisex Arbor Coda Split Rocker 20/21 - Snowboard (6)
Placa splitboard Unisex Arbor Coda Split Rocker 20/21 - Snowboard (1)

Placa splitboard Unisex Arbor Coda Split Rocker 20/21 - Reducere Black Friday

Arbor

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe biciclop.eu

Descriere

Modelul Coda Splitboard este placa esentiala pentru o urcare comfortabila si o coborare in forta, in turele din afara statiunilor. Vei avea aderenta excelenta la urcari si performanta agresiva la coborari, date de noua versiune in “4 puncte”, fara aripi a System Camber Coda Splitboard. Sau poti opta pentru un plus de stabilitate la urcare, cu o coborare lina, cu o plutire naturala si o traiectorie curata, disponibile in varianta System Rocker.

25 de ani de placi Arbor

Inca din 1995, misiunea noastra la Arbor a fost simpla si nu s-a schimbat: sa imbinam desingul inovativ cu maiestria traditionala, cu materiale si tehnologii de productie sustenabile. Credem ca aceasta este cea mai buna modalitate de a oferi calitate si performanta in snowboarding, skateboarding si toate momentele de fericire date de aceste sporturi. De-a lungul anilor ne-am mandrit cu atleti si artisti care ne-au sprijinit abordarea si care au contribuit foarte mult la eforturile noastre. Acest mod de lucru colectiv si atent la mediul inconjurator asigura faptul ca planeta este luata in calcul de fiecare data cand dezvoltam noi modele unice pentru a savura liniile inzapezite ale vietii. In 2020 marcam cea de-a 25-a aniversare. Suntem mandri ca am fost primul brand de sporturi de actiune care a fost creat special pentru snowboarderi, skateri, surferi si calatori care au inteles ca protejarea planetei inseamna sa avem grija de acest mare loc de joaca. Familia Arbor vrea sa iti multumeasca pentru sprijin, idei si parteneriate de-a lungul anilor. A fost o experienta incredibila, transformatoare si distractiva. Inchinam acum pentru urmatorii 25 de ani si pentru devotament catre sustenabilitate in eforturile noastre de a inova, de a oferi performanta si de a duce mai departe maiestria in crearea de snowboarduri, skateboarduri si toate accesoriile conexe.


Fondatorul Arbor, Bob Carlson

Mindfully Crafted for Good Times & Great Lines.

Inca din 1995, Arbor Collective are misiunea de a oferi o imbinare deosebita de maiestrie, design inovator si grija fata de mediu.

Placa splitboard Unisex Arbor Coda Split Rocker 20/21 reduceri black friday 1

“Suntem incantati sa colaboram cu atleti si artisti care sustin aceeasi abordare si care contribuie in mare masura la eforturile noastre. Aceasta abordare constienta si colectva asigura faptul ca ne gandim la viitorul planetei atunci cand dezvoltam produse noi.„

Arbor a fost primul producator care a inlocuit fata de plastic standard cu una din lac pentru lemn, obtinut din surse responsabile, imbunatatind in acelasi timp si performanta.“Am fost pionierii folosirii bambusului, a bio-plasticului si a altor materiale alternative: reciclate, refolosite si reinnoibile. De peste 20 de ani, transformam design-ul orientat catre rider in produse de snowboard de cea mai buna calitate posibila, minimizand drastic impactul asupra planetei.„

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator