• Carbune Activ Pachet 90cps la pret de 60cps - Capsule, Comprimate (1)
Carbune Activ Pachet 90cps la pret de 60cps - Capsule, Comprimate (1)

Carbune Activ Pachet 90cps la pret de 60cps - Reducere Black Friday

DVR PHARM

Descriere

Este, la fel ca si carbunele medicinal obisnuit, obtinut prin incalzirea la temperaturi mari, in mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei retele de micropori.
Diferenta este ca dupa aceasta ardere, urmeaza un proces de activare, in care carbunele este supus la un tratament cu substante care-i desfunda porii, marindu-i astfel eficienta de 6-10 ori.
Rezulta un produs cu  o capacitate mult mai buna de a adsorbi diferite gaze, microorganisme, substante toxice din tubul digestiv

Carbune Activ Pachet 90cps la pret de 60cps reduceri black friday 1Actiuni:

Contribuie la mentinerea unui pH normal la nivelul stomacului.
Contribuie la functionarea normala a intestinelor si la procesele normale de excretie a toxinelor si a deseurilor din organism.

Carbune Activ Pachet 90cps la pret de 60cps reduceri black friday 2 Are rol benefic in:

Balonare, aerofagie, sindromul colonului iritabil
Diaree, toxiinfectii alimentare, colita, colita ulcerativa, rectocolita ulcero-hemoragica
Intoxicatii cu alcool.

Carbunele activat are avantajul de a putea fi folosit in cantitati mult mai mici decat carbunele medicinal obisnuit, avand insa efecte mai puternice.

Carbune Activ Pachet 90cps la pret de 60cps reduceri black friday 3 Compozitie: Carbune vegetal activat (Carbo ligni), pulbere: 300mg;  capsula de gelatina.

Carbune Activ Pachet 90cps la pret de 60cps reduceri black friday 4Mod de administrare: copii 3-6 ani: 1 capsula/zi;copii 6-12 ani: 1-2 capsule/zi; copii peste 12 ani si adulti: 1-3 capsule/zi. Contraindicatii: Constipatie cronica.
Carbune Activ Pachet 90cps la pret de 60cps reduceri black friday 5Produs romanesc.

 

Este, la fel ca si carbunele medicinal obisnuit, obtinut prin incalzirea la temperaturi mari, in mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei retele de micropori. Diferenta este ca dupa aceasta ardere, urmeaza un proces de activare, in care carbunele este supus la un tratament cu substante care-i desfunda porii, marindu-i astfel eficienta de 6-10 ori. Rezulta un produs cu  o capacitate mult mai buna de a adsorbi diferite gaze, microorganisme, substante toxice din tubul digestiv.  - See more at: //dvrpharm.ro/carbune-activ?search=carbune%20activ#sthash.UTHID0F3.dpuf

Recomandari: sistem digestiv

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator