• Ginkgo 150 Concentrare 20cps - Capsule, Comprimate (1)
Ginkgo 150 Concentrare 20cps - Capsule, Comprimate (1)

Ginkgo 150 Concentrare 20cps - Reducere Black Friday

DVR PHARM

Descriere

Este un produs care amplifică atenția, crește capacitatea de concentrare mentală, îmbunătățește reflexele și coordonarea.

Prezentare: Cutia conține 20 capsule.

Ingredientele atent selecționate, de proveniență și calitate europeană, care conduc la aceste efecte sunt:

- extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulației sanguine la nivelul creierului, îmbunătățind totodată utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la îmbunătățirea semnificativă atenției, crește capacitatea de efort intelectual, optimizează coordonarea neuro-motorie. Nu în ultimul rând, extractul din această plantă are efect antidepresiv și stimulent nervos, ceea ce optimizează, de asemenea, funcțiile cognitive.

- extractul standardizat de Guarana – are un puternic efect stimulent asupra sistemului nervos. Este cunoscută mai ales ca plantă ca plantă anti-somnolență și anti-astenie, fiind folosită de cei care trebuie să facă un supra-efort fizic sau intelectual. De asemenea, Guarana îmbunătățete reflexele, îmbunătățește precizia și promptitudinea răspunsului la stimuli, fiind folositoare la acțiuni cum ar fi șofatul, dezvoltarea de software complexe, manipularea unor utilaje de precizie etc.

- extractul standardizat de Sunătoare – este recunoscut pentru efectul său puternic anti-depresiv, anxiolitic și vigilizant (amplifică starea de luciditate mentală).


Compoziție: Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide și 6% terpenoide: 150mg; Ginkgo biloba, frunze: 125 mg; Magneziu, extract natural din sare marină: 100mg; capsulă de gelatină tare; Guarana (Paullinia cupana), semințe, extract: 62,5mg; Sunătoare (Hypericum perforatum), părți aeriene, extract cu 0,3% hipericină: 32,5mg; Cafea verde (Coffea robusta), pulbere: 30mg.


Mod de administrare: Se ia câte 1 capsulă/zi, în doză unică. 


Acțiuni: Susține funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos; susține procesele cognitive normale (atenția) și gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic.


Are rol benefic în:
- Oboseală fizică și intelectuală
- Somnolență, stări de confuzie mentală la trezirea din somn
- Depresie
- Coordonare neuro-motorie deficitară
- Incapacitate de concentrare mentală

Este recomandat în mod special celor care au nevoie de un plus de atenție, luciditate și coordonare atunci când fact eforturi îndelungate în domenii cum ar fi: șofatul sau pilotajul, dezvoltarea și testarea de software, grafica pe calculator, sporturile care necesită un nivel ridicat de precizie etc.

Precauții și contraindicații: Persoanele cu afecțiuni cardiovasculare vor lua acest produs numai cu acordul medicului. 

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 

Produs in Romania

Recomandari: stres | memorie | sistem nervos

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator